ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 2529177 & 6983755609 ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ~ * ~ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€

Η Εταιρία

Ποιοί είμαστε

Το μπροστά μέρος της βιοτεχνίας μας εξυπηρετεί τη λιανικής μας

Το μπροστά μέρος της βιοτεχνίας μας εξυπηρετεί τη λιανικής μας

Ο γάμος, είναι για μας, οικογενειακή υπόθεση και παλιά παράδοση. Η CLARITY ιδρύθηκε το 1981 από δύο αδελφές, τις Φρόσω Κοντογιάννη & Ελένη Ποιμενίδη, με σκοπό να δημιουργήσουν μοναδικά και υψηλής ποιότητας αξεσουάρ γάμου σε προσιτές τιμές. Για περισσότερα από 30 χρόνια, οι δύο αυτές γενναίες, δυναμικές γυναίκες, καινοτομούν συνεχώς και δημιουργουν νέες τάσεις στη μόδα του γάμου, με αποτέλεσμα η CLARITY να είναι μέχρι σήμερα από τις παλαιότερες και πιο καθιερωμένες βιοτεχνίες χειροποίητων αξεσουάρ γάμου στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών δεκαετιών τα προϊόντα μας βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα νυφικών σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, έχουν φθάσει σε καταστήματα νυφικών στη Γερμανία και την Αυστραλία, έχουν στεφανώσει κάθε βασίλισσα ομορφιάς στα επίσημα καλλιστεία Star Hellas, για περισσότερα από 15 χρόνια, και φτάσανε μέχρι και σε διαφήμιση της τηλεόρασης.

Από το 2011, έχει αναλάβει η νέα γενιά, και τώρα η CLARITY διοικείται από τον Κοσμά Κοντογιάννη, γιό της Φρόσως, και απο την Ιωάννα Ποιμενίδη, κόρη της Ελένης. Ο Κοσμάς και η Ιωάννα ενδιαφέρονταν απο μικροί για το ατελιέ της οικογένειας. Μάθανε την τέχνη απο τα εφηβικά τους χρόνια και την εξασκούν τα τελευταία 15-20 χρόνια. Οι τέσσερις τους εξακολουθούν να δουλεύουν ως ομάδα, να βοηθούν και να μαθαίνουν ο ένας απο τον άλλο.

Ενώ λίγο πολύ ασχολούνται όλοι με όλα, ο Κοσμάς είναι επίσης ειδικός στις συγκόλλησεις και την επεξεργασία μετάλλων και διαχειρίζεται τα οικονομικά μας. Η Ιωάννα ειδικεύεται στο χρωματισμό κρυστάλλων και στη δημιουργία σχεδίων. Η Ελένη βοηθά τον Κοσμά και εμένα στη δημιουργική διαδικασία και είναι μια φυσική πηγή ιδεών για σχέδια και τάσεις της μόδας. Η Φρόσω είναι υπεύθυνη για ό,τι έχει να κάνει με τη συσκευασία και αποστολή δεμάτων, και διαχειρίζεται τις παραγγελίες μας.

Χρησιμοποιούμε παραδοσιακές και σπάνιες τεχνικές για τις δημιουργίες μας. Όλα μας τα προιόντα είναι χειροποίητα και φτιαγμένα ένα-ένα, με τεχνογνωσία, δημιουργικό πάθος και απέραντη φροντίδα.