Η Ιστορία μας – About us…
Ο γάμος, είναι για μας, οικογενειακή υπόθεση και παλιά παράδοση. Η CLARITY ιδρύθηκε το 1981 από δύο αδελφές, την Φρόσω Κοντογιάννη & την Ελένη Ποιμενίδη, με σκοπό να δημιουργήσουν μοναδικά και υψηλής ποιότητας αξεσουάρ σε προσιτές τιμές. Για περισσότερα από 30 χρόνια, οι δύο αυτές δυναμικές γυναίκες, καινοτομούσαν συνεχώς και δημιουργούσαν νέες τάσεις στη μόδα του γάμου, με αποτέλεσμα η CLARITY να είναι μέχρι σήμερα από τις παλαιότερες και πιο καθιερωμένες βιοτεχνίες χειροποίητων αξεσουάρ γάμου στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών δεκαετιών, τα προϊόντα μας βρέθηκαν σε επιλεγμένα καταστήματα νυφικών στην Ελλάδα και Κύπρο, έφθασαν σε καταστήματα νυφικών στην Γερμανία, Αμερική και Αυστραλία, έχουν στεφανώσει κάθε βασίλισσα ομορφιάς στα επίσημα καλλιστεία Star Hellas, για περισσότερα από 15 χρόνια, και φτάσανε μέχρι και σε διαφήμιση της τηλεόρασης.
Ονομάζομαι Ιωάννα Ποιμενίδη, είμαι η κόρη της Ελένης και από το 2011, έχω αναλάβει την CLARITY. Λίγα λόγια για εμένα για να γνωριστούμε καλύτερα….
Γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη, έμαθα από πολύ μικρή ηλικία να εκτιμώ την ομορφιά και την αισθητική. Με έναν παππού που έκανε πολυελαίους, μια γιαγιά μοδίστρα (από την πλευρά της μαμάς) και έναν παππού χρυσοχόο (από την πλευρά του μπαμπά), ήταν απόλυτα φυσικό για τους γονείς μου, να επιλέξουν να ασχοληθούν με κάποια μορφή τέχνης… και η συγκεκριμένη δουλειά, ως καθαρά χειροποίητη, μπορεί να θεωρηθεί μια μορφή τέχνης…
Μετοικίσαμε στην Ελλάδα το 1979, επειδή οι γονείς μου ήθελαν να μεγαλώσουμε εδώ, στη χώρα μας. Το 1981, οι γονείς μου, μαζί με την αδελφή της μητέρας μου ξεκίνησαν την Clarity, αρχικά ως ένα εργαστήριο κοσμημάτων, που σύντομα επεκτάθηκε και εξειδικεύτηκε στον γάμο.
Από τη νεαρή ηλικία των 15 ετών, μου άρεσε να επισκέπτομαι το ατελιέ, παίζοντας με τα υλικά και προσπαθώντας να εντυπωσιάσω τους δικούς μου με τα σχέδια μου. Τότε ανακάλυψα ότι “κόλλησα” τον δημιουργικό, καλλιτεχνικό “ιό”! Πάντα θαύμαζα τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα μου μπορούσε να μετατρέψει ένα απλό αντικείμενο, όπως το σύρμα, σε κάτι λαμπερό,  σε ένα σύμβολο ένωσης δύο ανθρώπων. Από τότε ήξερα ότι ήταν για μένα η “δουλειά” που θα έκανα όταν “μεγάλωνα”! Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και ευλογημένο που μπόρεσα να μετατρέψω ένα χόμπι που αγαπώ, σε μια δουλειά που λατρεύω απολύτως.
Είναι καταπληκτικό για μένα να βλέπω τη χαρά στα πρόσωπα ενός ζευγαριού λίγο πριν ενώσουν τις ζωές τους και ακόμα πιο εκπληκτικό, να ξέρω ότι συνέβαλα λίγο στην ευτυχία τους χρησιμοποιώντας παραδοσιακές και σπάνιες τεχνικές για τις δημιουργίες μας. Όλα μας τα προϊόντα είναι φτιαγμένα ένα-ένα στο χέρι, με τεχνογνωσία, δημιουργικό πάθος και απέραντη αγάπη!
Περιηγηθείτε στις σελίδας μας και βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τον γάμο των ονείρων σας…
Δείτε εδώ για να την συλλογή με τα στέφανα.
Δείτε εδώ  την συλλογή με τις στεφανοθήκες.
Δείτε εδώ την συλλογή με σετ γάμου.
Δείτε εδώ την συλλογή με σετ σαμπάνιας.
Είμαι εδώ για σας και θα είναι μεγάλη μου χαρά να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στην πιο όμορφη μέρα της ζωή σας

Leave your thought here